New Zealand Education Select

New Zealand tilbyr elevene et utdanningssystem i verdensklasse, uendelige muligheter for eventyr og en avslappet livsstil. Med en befolkning på bare 4,6 millioner og en landmasse på størrelse med Storbritannia, er det god plass til å utforske de fantastiske innfødte skogene og snødekte fjellene, nyte urørte hvite eller svarte sandstrender og spektakulære innsjøer og fjorder. Klimaet spenner fra varmt og subtropisk i nord og kjølig og temperert i sør.

Skoler i New Zealand

Du kan velge hva som passer deg best!

Med Education Select-programmet kan du velge hvilken skole du vil gå på. Vi tilbyr skoler både på sør- og nordøya og med mange ulike spesialiteter. New Zealand er kjent for sine utendørsaktiviteter, og du kan også spesifisere hva du vil gjøre under utvekslingsopplevelsen. Det er skoler med ridning, kajakkpadling, rugby, surfing og mange andre aktiviteter. Nedenfor er fremhevet noen av skolene vi samarbeider med.

Ikke nøl med å spørre oss mer om skolene og hva de tilbyr! Det er mulig å velge fag knyttet til andre linjer som studiespesialisering, og du kan til og med velge å ta yrkesfag. Vi er her for å hjelpe deg i prosessen med å velge den beste skolen for deg.

Waimea College

Plassert på toppen av New Zealands sørøy, er Waimea College en skole som støtter over 1600 innenlandske elever og rundt 75 internasjonale elever fra hele verden.

Waimea College er lokalisert i den vakre Nelson-regionen, Nelson er i sentrum av New Zealand og perfekt plassert for deg å nyte et av de beste klimaene i New Zealand, vakre strender, fjell, elver og 3 nasjonalparker alle rett utenfor døren vår, vår region er et paradis for eventyrlystne. Det gir et utrolig klasserom for alle elever å oppleve spennende utendørsaktiviteter gjennom vårt utendørsopplæringsprogram i verdensklasse. Du kan delta i en rekke utendørsaktiviteter som kajakkpadling, fjellklatring, grotting, rafting, tramping, alpinferdigheter og terrengsykling. Det finnes ikke noe bedre sted enn Waimea College for en ekte "Kiwi"-opplevelse og livets eventyr!

Skolekulturen er vennlig og imøtekommende. Du vil ha en New Zealand-elev-"kompis" som hjelper deg med å finne deg til rette i skolen og samfunnet. Du kan bli venner med de lokale New Zealand-elevene så vel som andre internasjonale elever fra hele verden.

Mer informasjon om Waimea College.

Kamo High School

Kamo High School har et kvalitetsopplegg for internasjonale elever og har mange års erfaring med å være vertskap for elever fra et bredt spekter av destinasjoner. Klassestørrelsene holdes lave og det er mange muligheter for akademisk, sportslig, kulturell, lederskaps- og medborgerskapssuksess.

Den nåværende elevlisten er 1000 med rundt 2%, eller 20 internasjonale elever fra rundt 10 forskjellige land.

Kamo High School legger stor vekt på god sjelesorg. Dette kan inkludere en møte-og-hilse-tjeneste for nye internasjonale elever, orientering, kiwi-kompiser, bistand ved forsikringskrav, visumsøknader/fornyelser, internasjonale møter og hjemmeoppholdsstøtte.

Kamo High School ligger i Whangarei, en liten by nord i New Zealand. Whangarei har en mangfoldig, men unik New Zealand-befolkning med et lite antall innbyggere fra utlandet. Beliggende i en rolig havn, har vi tilgang til mange vakre strender, innfødt bush og verdenskjente dykking og fiske, alt innen 20-30 minutters kjøreavstand.

Mer informasjon om Kamo High School.

James Hargest College

Hvis du leter etter utenlandserfaring på en høypresterende skole, med erfaring innen internasjonal utdanning - du ser på rett sted! James Hargest College ligger i den sørligste byen i New Zealand; Invercargill. Invercargill er en liten, vennlig by med rundt 50 000 mennesker, som ligger nær ikoniske New Zealand-destinasjoner som Queenstown, Fiordland og Stewart Island.

Vår beliggenhet gjør oss til det ideelle stedet for opplevelser; skole har fasiliteter i verdensklasse bare noen minutter unna campus. Invercargill er hjemmet til en av bare to innendørs velodromer i New Zealand, hvor mange prestisjefylte arrangementer arrangeres og internasjonale rekorder settes. James Hargest College har også to svært konkurransedyktige roklubber bare femten minutters kjøring unna. Skolen har nærhet til fotturer, ski, eventyr, racing og sightseeing. Enten du liker disse aktivitetene med vertsfamilien eller med skolen, er mulighetene uendelige.

Skolen har rundt 1900 elever, fordelt på to campus (studenter i alderen 10-18 år). Skolen har en erfaren og dedikert internasjonal avdeling som vil jobbe tett med deg og din familie fra påmeldingsprosessen, til før ankomst, orientering og sette deg inn i livet med vertsfamilien og den nye skolen. Skolen er tilgjengelig 24/7 for støtte og ser frem til å ønske deg velkommen til James Hargest College!

Mer informasjon om James Hargest College.

William Colenso College

Nå ditt akademiske potensial i et vennlig, kulturelt mangfoldig og innbydende miljø. Māori-kultur er tydelig i skoleaktivitetene våre, alle er velkomne til å bli med på maorispråket, kapa haka-klasser og waka ama (utrigger-kajakker). Skolen tilby levende musikk, dans, performance og visuell kunstscene (fotografi, maleri og design).

Som en liten skole med rundt 450 elever er skolen kun vertskap for 20 internasjonale fra Europa, Asia og Sør-Amerika. Dette gir deg en mulighet til å virkelig integrere deg i skolen og samfunnet og ikke bare blant de andre internasjonale elevene. Skolen har små klasser og en individuell pedagogisk læringsvei betyr at du får en god utdannelse, enten du kommer for utendørs undervisningsopplevelser eller for akademisk dyktighet. Skolens årssluttprogram inkluderer aktiviteter som strandcamp, grønnsteinsutskjæring, T-skjortetrykk, surfing og mye mer.

Skolen ligger i solfylte Napier, en attraktiv by nær havet. Liten nok til å føle seg velkommen, stor nok til å ha mange kinoer, butikker og restauranter. Skolen er omgitt av sykkelstier som forbinder alle byene og nær flotte fjell og strender for tramping, svømming og surfing.

Mer informasjon om William Colenso College.

St. Kevin's College

St Kevin's College er en høypresterende videregående skole, i den katolske tradisjonen. Skolen ble etablert i 1927 og utdanner for tiden 490 elever fra år 9 til år 13, og tilbyr et komplett utvalg av akademiske fag, sport og kulturelle muligheter.

Skolen ligger i den pittoreske, historiske kystbyen Oamaru. Campus ligger på 26 hektar med enestående fasiliteter på stedet, inkludert en ridearena, svømmebasseng og store idrettsplasser. Skolen har utmerkede moderne klasserom i et parklignende miljø. Spesiallærerne og en dedikert internasjonal avdeling hjelper internasjonale studenter til å trives i studiet.

Oamaru er inngangsporten til de utrolig vakre sørlige Alpene. Krystallblå elver og Waitaki Lakes, noe som gjør det til et ideelt sted for våre utendørsprogrammer. I løpet av året har studentene muligheten til å sykle lokale sykkelstier, trampe i Aoraki-Mt Cook-regionen, stå på ski på våre lokale felt og kajakk på innsjøen vår.

Mer informasjon om St. Kevin's College.