Oppdag Australia

Tre grunner til å reise til Australia:

1. Koaloer og kenguruer.
2.
Aussie-livsstilen.
3.
Den vakre naturen: du har strender, fjell og store byer, alt du kan be om!

Vi har et Early Bird-tilbud for programmet som starter i juli 2025! Søker du før 1. september får du det til samme pris. Etter dette vil prisen øke.


Søknadsfrist til program som starter i februar 2025, er 15 august.

Fristen er 1.februar 2025 for program som starter i juli 2025. 

Lær engelsk Down Under og opplev noe helt unikt.

Australia er hjemsted for noen sjeldne og fantastiske naturlige underverk. Fra Queenslands berømte Great Barrier Reef, den eneste levende enkeltstrukturen som kan ses fra verdensrommet, til det spektakulære og hellige Uluru, er det utallige fantastiske steder det er verdt å se og nyte Down Under minst en gang i livet.

Andre fantastiske steder å besøke i Australia inkluderer Pinnakler; den imponerende Fraser Island; Kakadu, med sitt fantastiske tropiske biologiske mangfold; MacKenzie Falls; de fantastiske Blue Mountains; og sandsteinsområdet i Bungle Bungle Range.

Den livlige kunstscenen og den sjarmerende avslappede atmosfæren, sammen med det kulturelle mangfoldet av innbyggerne, deres vennlige natur og den høye livskvaliteten her, gjør Australia til et fantastisk og innbydende land. Du kan rett og slett ikke la være å forelske deg i Aussies' avslappede livsstil, deres liberale tenkning eller deres lidenskap for friluftsliv.

Kultur og vertsfamilie

Mye av tiden du tilbringer i Australia vil være med vertsfamilien din. Australiere er kjent for sin gjestfrihet og vil ønske deg velkommen med åpne armer. Din tid i Australia vil introdusere deg for en blanding av unike kulturer fra metropolittene i Melbourne til urbefolkningen i utmarken. Kostholdet ditt kan forbedre seg under oppholdet i Australia på grunn av overflod av lette og sunne matvarer som grønnsaker, frukt og fisk! Du kan til og med prøve vegemitt, kjøttpai, lamingtons eller en god, gammeldags australsk barby!

Skolen

Landet har en imponerende leseferdighet på nittini prosent, og kvaliteten på Australias skolegang er rangert som en av de beste i verden av Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD).

Skoleåret i Australia følger kalenderåret og starter på begynnelsen av året (januar). Noen skoler krever skoleuniformer. Mens skoler kan variere, følger de en nasjonal læreplan som inkluderer følgende fag: Kunst, engelsk, helse- og kroppsøving, samfunnskunnskap, samfunnsøkonomi, geografi, historie, språk, matematikk, vitenskap og teknologi.

Hvilke fag som tilbys, avhenger mye av den aktuelle skolen. Når du er plassert, vil vi vite mer hvilke fag som er mulige, men generelle fag som kreves av SSØ eller realfag, tilbys av alle skoler i Australia.

Det finnes mange tilbud til fritidsaktiviteter

I tillegg til skolen er det en rekke aktiviteter for deg å delta i, for eksempel surfing, svømming, fiske, seiling og tennis. Mer konkurransedyktige aktiviteter inkluderer idretter som rugby, fotball og cricket. Så kom deg ned og opplev alt Australia har å tilby!

FAQ

Når skal jeg dra?

Kan jeg dra hvis jeg er vegetarianer?

Kan jeg få spesifikke fag på skolen?